Wytwórnia Universal ustaliła datę premiery szóstej częsci popularnej serii z Vinem Dieselm i Paulem Walkerem w rolach głównych.
"Szybcy i wściekli 6" zadebiutuje w kinach w USA 24 maja 2013 roku. Szósta część nie jest zaskoczoniem, ponieważ "Szybcy i wściekli 5" dotychczas zarobili na całym świecie prawie 600 milionów dolarów.
Szczegóły szóstej odsłony są na razie nieznane, ale spekuluje się, że Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson powrócą do obsady.
No i git :f Po zobaczeniu krótkiej scenki po napisach końcowych Fast Five można było się dowiedzieć, że Letty żyje i upozorowała swoją śmierć. Więc jak sie domyślam w 6 części Dominic dowie się o tym i będzie chciał ją odszukać. Agent Hoobs pewnie ruszy w pościg za nim. W Fast Five powrócił Vince, a co się dzieje z Leonem ? Może jego postać powróci w 6 części ?
A ja jeszcze 5 częsci nawet nie obejrzałem, trzeba to nadrobić ..
Oby jakość była wysoka, oby nie przełożyli jakości w ilość i nie zrobili z tego serialu :)
Ja tam Was nie rozumiem - od czwórki każda część, która wychodzi, jest najlepszą z serii. Czwórka była świetna, piątka - jeszcze lepsza. Świetny klimat, idealna fabuła... Wszystko to znaleźliśmy w ostatnich częściach Szybkich i Wściekłych. W szóstce nie będzie wyścigów, więc doczekamy się pełnego kina akcji. Zresztą, w piątce był tylko jeden, z tymi Chargerami.
zgadzam się z przedmówcą akurat fast five to było bardziej kino akcji niż film wyścigowy ale bardzo przypadło mi do gustu więc 6 na pewno znów nas zaskoczy;]
hmm.niby tak..no ale ja lubiłem F&F za te wyścigi.a teraz to po prostu zwykły film akcji będzie..wolałbym jednak troche wyścigów.
No co ty - pierwsze trzy części zalatywały taniochą i tandetą. Od czwórki jest inaczej - wreszcie porządna akcja, nie jest to już very cheap.
Ja nie wiem, jak oni zamierzają zrobić Szybkich i Wściekłych 6. Przecież na końcu piątki Vince i reszta gangu kupili sobie po wyścigowym aucie, a potem chcieli wrócić do ''normalnego życia''. No, ale zobaczymy co tam wymyślą ;)
Deew jak mozesz pisac, że Vince kupił sobie wyścigowe auto skoro zginął w strzelaninie w Faveli !!
Eee... to chyba mi się pomyliło. Dawno nie oglądałem F&F. CHodzi mi o tego łysego gościa.
Jak dla mnie to odchodzą od tematyki, robią na siłe, niby nie są złe, ale dobre też nie .