Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

Cytat
The highly anticipated 2nd trailer for Grand Theft Auto V debuts worldwide next week Wednesday, November 14th. Watch it here at the Rockstar Newswire and at http://www.rockst...mes.com/V.
Cytat
Slight napisał(a):
Już DLC zapowiedzieli, hahaha
Cytat
W Grand Theft Auto V pokierujemy postaciami Alberta DaSilvy, 42-letniego amerykanina z Puerto Rico, oraz Dougiego Vejo, młodego kryminalisty, który dopiero co przybył do miasta Los Santos. Pierwszy z bohaterów jest po rozwodzie, przechodzi kryzys wieku średniego, ma dwójkę dzieci oraz… sporo pieniędzy do zarobienia, ponieważ stracił oszczędności życia w ramach piramidy finansowej. Z kolei Dougie jest bardziej zainteresowany nowymi samochodami oraz możliwością ich modyfikowania i tuningowania – funkcja ta powraca do gry. Co do postaci, będziemy mogli je personalizować w zakresie ubrań, uczesania i zarostu, ale już nie za pośrednictwem siłowni i tatuaży.
obejrzyj 1 odcinek a resztę masz w propozycjach.
Cytat
Ryan Cooper napisał(a):
Radzio uwierz ja obejrzałem prawie 4 sekwencje i gra jest tak długa że zaledwie koleś doszedł do Ratohnhake:tona (Connora) kiedy miał ja wiem 16 lat i dopiero uczył się polować, bo na początku gramy kimś innym konkretnie to Panem Kenway'em ojcem Connora.
PS. Jeszcze tylko 19 dni na PC.

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.